Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g176kcal15.4g0.4g12.7g0g
Sokeri 95g387kcal0g95.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl94g842kcal0g0g93.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g749g255kcal1.5g53.1g2.2g13.5g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.2g1.8g5.1g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Maito, Kevyt225g103kcal7.2g10.8g3.4g0g
Leseseos (3 viljan)75g191kcal12.4g25.5g4.6g22.5g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g48kcal0.5g10.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3114g5284kcal104.4g663.2g237.6g82.2g
Valittu annoskoko1557g2642kcal52.2g331.6g118.8g41.1g
Annoskoko puolitettuna779g1321kcal26.1g165.8g59.4g20.6g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109