Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 793g1132kcal99.2g2.4g81.3g0g
Sokeri 613g2488kcal0g612.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl601g5409kcal0g0g601g0g
Omena, keskikokoinen 200g4808g1635kcal9.6g341.3g14.4g86.5g
Vehnäjauho puolikarkea 938g3217kcal95.5g656.3g11.3g32.8g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Maito, Kevyt1442g664kcal46.2g69.2g21.6g0g
Leseseos (3 viljan)481g1226kcal79.8g163.5g29.3g144.2g
Sokeri 204g829kcal0g204.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g84g306kcal2.9g67g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33937kcal670.2g4259.6g1523.6g527.4g
Valittu annoskoko10000g16968kcal335.1g2129.8g761.8g263.7g
Annoskoko puolitettuna5000g8484kcal167.6g1064.9g380.9g131.9g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109