Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g94kcal0g0g10.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g83g28kcal0.2g5.9g0.2g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Leseseos (3 viljan)8.3g21kcal1.4g2.8g0.5g2.5g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.3kcal0.1g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana346g587kcal11.8g73.6g26.4g9.2g
Valittu annoskoko173g294kcal5.9g36.8g13.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna87g147kcal3g18.4g6.6g2.3g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109