Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 137g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Sokeri 106g430kcal0g105.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl104g936kcal0g0g104g0g
Omena, keskikokoinen 200g832g283kcal1.7g59.1g2.5g15g
Vehnäjauho puolikarkea 162g557kcal16.5g113.5g1.9g5.7g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.7g0g
Leseseos (3 viljan)83g212kcal13.8g28.3g5.1g25g
Sokeri 35g144kcal0g35.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g53kcal0.5g11.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3460g5871kcal116g737g263.6g91.4g
Valittu annoskoko1730g2936kcal58g368.5g131.8g45.7g
Annoskoko puolitettuna865g1468kcal29g184.3g65.9g22.9g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109