Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 127g517kcal0g127.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl125g1123kcal0g0g124.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g998g339kcal2g70.9g3g18g
Vehnäjauho puolikarkea 195g668kcal19.8g136.2g2.3g6.8g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Maito, Kevyt299g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Leseseos (3 viljan)100g255kcal16.6g33.9g6.1g29.9g
Sokeri 42g172kcal0g42.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g64kcal0.6g13.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4152g7045kcal139.2g884.2g316.4g109.4g
Valittu annoskoko2076g3523kcal69.6g442.1g158.2g54.7g
Annoskoko puolitettuna1038g1761kcal34.8g221.1g79.1g27.4g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109