Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl125g1125kcal0g0g125g0g
Omena, keskikokoinen 200g1000g340kcal2g71g3g18g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Leseseos (3 viljan)100g255kcal16.6g34g6.1g30g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g64kcal0.6g13.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g7059kcal139.4g886g316.8g109.6g
Valittu annoskoko2080g3529kcal69.7g443g158.4g54.8g
Annoskoko puolitettuna1040g1765kcal34.9g221.5g79.2g27.4g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109