Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Sokeri 149g603kcal0g148.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl146g1310kcal0g0g145.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g1164g396kcal2.3g82.7g3.5g21g
Vehnäjauho puolikarkea 227g779kcal23.1g158.9g2.7g7.9g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Maito, Kevyt349g161kcal11.2g16.8g5.2g0g
Leseseos (3 viljan)116g297kcal19.3g39.6g7.1g34.9g
Sokeri 50g201kcal0g49.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g74kcal0.7g16.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4844g8219kcal162.2g1031.6g369g127.6g
Valittu annoskoko2422g4110kcal81.1g515.8g184.5g63.8g
Annoskoko puolitettuna1211g2055kcal40.6g257.9g92.3g31.9g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109