Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g140kcal0g0g15.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g125g42kcal0.2g8.9g0.4g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17g0.3g0.9g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Maito, Kevyt37g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Leseseos (3 viljan)13g32kcal2.1g4.2g0.8g3.7g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g7.9kcal0.1g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g881kcal17.4g110.6g39.8g13.6g
Valittu annoskoko260g440kcal8.7g55.3g19.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna130g220kcal4.4g27.7g10g3.4g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109