Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g313kcal27.4g0.7g22.5g0g
Sokeri 170g689kcal0g169.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl166g1497kcal0g0g166.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g1331g453kcal2.7g94.5g4g24g
Vehnäjauho puolikarkea 260g890kcal26.4g181.6g3.1g9.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Maito, Kevyt399g184kcal12.8g19.2g6g0g
Leseseos (3 viljan)133g339kcal22.1g45.2g8.1g39.9g
Sokeri 57g230kcal0g56.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g85kcal0.8g18.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5536g9393kcal185.4g1179g421.6g146g
Valittu annoskoko2768g4697kcal92.7g589.5g210.8g73g
Annoskoko puolitettuna1384g2348kcal46.4g294.8g105.4g36.5g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109