Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.9g0.7g25.3g0g
Sokeri 191g775kcal0g190.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl187g1684kcal0g0g187.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g1497g509kcal3g106.3g4.5g26.9g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1002kcal29.7g204.4g3.5g10.2g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Maito, Kevyt449g207kcal14.4g21.6g6.7g0g
Leseseos (3 viljan)150g382kcal24.9g50.9g9.1g44.9g
Sokeri 64g258kcal0g63.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g26g95kcal0.9g20.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6228g10568kcal208.8g1326.6g474.2g164.2g
Valittu annoskoko3114g5284kcal104.4g663.3g237.1g82.1g
Annoskoko puolitettuna1557g2642kcal52.2g331.7g118.6g41.1g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109