Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g187kcal0g0g20.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g166g57kcal0.3g11.8g0.5g3g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Leseseos (3 viljan)17g42kcal2.8g5.7g1g5g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.9g11kcal0.1g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana692g1174kcal23.2g147.6g52.6g18.2g
Valittu annoskoko346g587kcal11.6g73.8g26.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna173g294kcal5.8g36.9g13.2g4.6g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109