Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.3g0.8g28.1g0g
Sokeri 212g861kcal0g211.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl208g1871kcal0g0g207.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g1664g566kcal3.3g118.1g5g29.9g
Vehnäjauho puolikarkea 324g1113kcal33.1g227.1g3.9g11.4g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Maito, Kevyt499g230kcal16g24g7.5g0g
Leseseos (3 viljan)166g424kcal27.6g56.6g10.1g49.9g
Sokeri 71g287kcal0g70.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g29g106kcal1g23.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6920g11742kcal231.8g1474g527g182.6g
Valittu annoskoko3460g5871kcal115.9g737g263.5g91.3g
Annoskoko puolitettuna1730g2936kcal58g368.5g131.8g45.7g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109