Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g234kcal0g0g26g0g
Omena, keskikokoinen 200g208g71kcal0.4g14.8g0.6g3.7g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Maito, Kevyt62g29kcal2g3g0.9g0g
Leseseos (3 viljan)21g53kcal3.5g7.1g1.3g6.2g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.6g13kcal0.1g2.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana865g1467kcal29g184.4g65.8g22.6g
Valittu annoskoko432g734kcal14.5g92.2g32.9g11.3g
Annoskoko puolitettuna216g367kcal7.3g46.1g16.5g5.7g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109