Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl31g281kcal0g0g31.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g250g85kcal0.5g17.7g0.7g4.5g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Maito, Kevyt75g34kcal2.4g3.6g1.1g0g
Leseseos (3 viljan)25g64kcal4.1g8.5g1.5g7.5g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.4g16kcal0.2g3.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g1761kcal34.8g221.2g79g27.4g
Valittu annoskoko519g880kcal17.4g110.6g39.5g13.7g
Annoskoko puolitettuna260g440kcal8.7g55.3g19.8g6.9g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109