Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g328kcal0g0g36.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g291g99kcal0.6g20.7g0.9g5.2g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.7g0.7g2g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Maito, Kevyt87g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Leseseos (3 viljan)29g74kcal4.8g9.9g1.8g8.7g
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.1g19kcal0.2g4.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1211g2055kcal40.6g258g92.4g31.8g
Valittu annoskoko606g1027kcal20.3g129g46.2g15.9g
Annoskoko puolitettuna303g514kcal10.2g64.5g23.1g8g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109