Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g374kcal0g0g41.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g333g113kcal0.7g23.6g1g6g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Leseseos (3 viljan)33g85kcal5.5g11.3g2g10g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.8g21kcal0.2g4.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1384g2348kcal46.4g294.6g105.4g36.6g
Valittu annoskoko692g1174kcal23.2g147.3g52.7g18.3g
Annoskoko puolitettuna346g587kcal11.6g73.7g26.4g9.2g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109