Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl47g421kcal0g0g46.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g374g127kcal0.7g26.6g1.1g6.7g
Vehnäjauho puolikarkea 73g250kcal7.4g51.1g0.9g2.6g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Maito, Kevyt112g52kcal3.6g5.4g1.7g0g
Leseseos (3 viljan)37g95kcal6.2g12.7g2.3g11.2g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.5g24kcal0.2g5.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1557g2642kcal51.8g331.8g118.6g41g
Valittu annoskoko779g1321kcal25.9g165.9g59.3g20.5g
Annoskoko puolitettuna389g661kcal13g83g29.7g10.3g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109