Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl500g4500kcal0g0g500g0g
Omena, keskikokoinen 200g4000g1360kcal8g284g12g72g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Maito, Kevyt1200g552kcal38.4g57.6g18g0g
Leseseos (3 viljan)400g1020kcal66.4g136g24.4g120g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g70g255kcal2.5g55.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g28235kcal557.8g3543.8g1267.8g439g
Valittu annoskoko8320g14117kcal278.9g1771.9g633.9g219.5g
Annoskoko puolitettuna4160g7059kcal139.5g886g317g109.8g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109