Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Sokeri 53g215kcal0g53g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl52g468kcal0g0g52g0g
Omena, keskikokoinen 200g416g141kcal0.8g29.5g1.2g7.5g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.8g1g2.8g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Maito, Kevyt125g57kcal4g6g1.9g0g
Leseseos (3 viljan)42g106kcal6.9g14.1g2.5g12.5g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.3g27kcal0.3g5.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1730g2935kcal58.2g368.6g131.8g45.6g
Valittu annoskoko865g1468kcal29.1g184.3g65.9g22.8g
Annoskoko puolitettuna433g734kcal14.6g92.2g33g11.4g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109