Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Omenapiirakka2

Sekoita ainekset, osa sokerista + kaneli sekoitetaan omenalohkoihin.

Paista 200 astetta n. 30 min.

Tulee pellillinen

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 5075 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Ruokosokeri380g1549kcal0g379.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150g1350kcal0g0g150g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala200g640kcal30g118g5.2g20g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.5g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.7g0g0.1g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 4000g1424kcal6.4g284.4g3.6g80g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g25g91kcal0.9g19.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10150g11359kcal147g1730.4g367g212.4g
Valittu annoskoko5075g5680kcal73.5g865.2g183.5g106.2g
Annoskoko puolitettuna2538g2840kcal36.8g432.6g91.8g53.1g
Arvot/100g100g112kcal1.4g17g3.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247104