Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1004kcal29.8g204.8g3.5g10.2g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Neilikka, annos 4g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 150g58kcal0.7g10.2g0.8g3.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2225g5720kcal85g1005.6g138g28.8g
Valittu annoskoko1113g2860kcal42.5g502.8g69g14.4g
Annoskoko puolitettuna556g1430kcal21.3g251.4g34.5g7.2g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247154