Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Fajita-kana

Sekoita vesi ja mausteseos, lisää fajita-sekoitus.

Kanat uunivuokaan ja kastike päälle.

Nam! Ps. Kanojen alle voit laittaa esim.

vihanneksia kypsymään :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton500g490kcal110g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Fajita-mausteseos (Pirkka), annos 35g35g116kcal4.2g15.4g4.2g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g150g420kcal3.8g5.3g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1570g2051kcal236g41.4g102.4g0g
Valittu annoskoko785g1026kcal118g20.7g51.2g0g
Annoskoko puolitettuna393g513kcal59g10.4g25.6g0g
Arvot/100g100g131kcal15g2.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=247780