Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)60g86kcal16.2g1.3g1.8g0g
Atria kevyt jauheliha50g85kcal9.5g0g5g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g75g19kcal0.7g3.5g0.1g0g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Paprika vihreä 38g8kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.8g7.7kcal0.3g0.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g428kcal55.6g14g15.2g2.6g
Valittu annoskoko264g214kcal27.8g7g7.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna132g107kcal13.9g3.5g3.8g0.7g
Arvot/100g100g81kcal10.5g2.7g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248029