Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohilaatikko (Yhteishyvä 09.11)

HUOM: Ohjeessa peruna korvattu vastaavalla määrällä lanttua!
1 purjo
2 sipulia
4 porkkanaa
200g palsternakkaa
1kg lanttua
600g lohifile
1tl fenkolinsiemeniä
1½tl suolaa
1tl mustapippuria
2dl silputtua tilliä
½dl sitruunamehua
4dl ruokakermaa
4 kananmunaa
2dl juustoraastetta

1. Kuori ja viipaloi kasvikset
2. Leikkaa lohifile nahattomiksi suikaleiksi
3. Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kasviksia ja lohta
4. Lisää kerrosten väliin fenkilinsiemeniä, suolaa, pippuria, tilliä ja sitruunamehua
5. Sekoita kerma & munat ja kaada seos vuokaan
6. Paista laatikkoa 200 asteessa keskitasolla n. 60min
7. Ripottele päälle juustoraaste ja jatka paistamista vielä n. 20-30min, peitä vuoka tarvittaessa

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Talvimorsian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Lanttu 1000g289kcal10g46g3g18g
Lohifilee, paistettu 600g1325kcal122g0g93.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Fenkoli, annos 100g30g9kcal0.4g2.2g0.1g0.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g400g480kcal13.6g14.4g40g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6390g6528kcal443.2g224g413.6g80.6g
Valittu annoskoko3195g3264kcal221.6g112g206.8g40.3g
Annoskoko puolitettuna1598g1632kcal110.8g56g103.4g20.2g
Arvot/100g100g102kcal6.9g3.5g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248043