Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g656g660kcal19.7g91.8g24g5.9g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.2g0g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Rypsiöljy 117g1035kcal0g0g117g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4216g6455kcal330.4g227g472.8g17g
Valittu annoskoko2108g3227kcal165.2g113.5g236.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna1054g1614kcal82.6g56.8g118.2g4.3g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537