Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perunavuoka

Paista jauheliha, mausta suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja basilikalla, lisää yrtti-tomaattimurska, sekoita.

Laita uunivuokaan peruna-suikaleet ja peruna-sipuli-suikaleet, lisää suolaa, sekoita joukkoon jauheliha-mössö ja lopuksi kerma.

Paista uunissa 200 astetta noin tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Teija67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g500g355kcal8g80g0.5g0g
Perunasipulisekoitus (Pirkka), annos 500g500g335kcal8g75g0.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400g556kcal76g0g28g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)400g160kcal6.8g32.8g0.4g5.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4548kcal277.6g410.6g196.8g11.2g
Valittu annoskoko2500g2274kcal138.8g205.3g98.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1137kcal69.4g102.7g49.2g2.8g
Arvot/100g100g91kcal5.6g8.2g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249114