Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Punajuuri 350g134kcal3.5g24.2g0.7g8.8g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]170g574kcal20.4g0g62.9g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 500g1395kcal52g40.3g115.4g0.7g
Sitruuna kuorittu 30g12kcal0.2g0.7g0.3g0.8g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)23g23kcal1.7g3.8g0.1g0.5g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6551g5432kcal188.6g358.6g363.8g64.6g
Valittu annoskoko3276g2716kcal94.3g179.3g181.9g32.3g
Annoskoko puolitettuna1638g1358kcal47.2g89.7g91g16.2g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209