Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g500g600kcal80g6.5g28g0.5g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g5g44kcal0g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)16g58kcal0.9g12.2g0.6g0.9g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g200g240kcal5.8g10.8g20g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g1941kcal173.4g59g113.8g2.8g
Valittu annoskoko1225g971kcal86.7g29.5g56.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna613g485kcal43.4g14.8g28.5g0.7g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310