Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow255g268kcal19.9g45.9g1.3g25.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]70g236kcal8.4g0g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g1105kcal61.2g109g55.2g57.2g
Valittu annoskoko505g553kcal30.6g54.5g27.6g28.6g
Annoskoko puolitettuna253g276kcal15.3g27.3g13.8g14.3g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503