Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g7.5g20kcal0.9g0.8g1.4g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g150g90kcal1.4g7.8g6g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss150g186kcal4.5g38.4g1.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g135g38kcal1.5g6.5g0.5g4.1g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g225g270kcal40.5g3.8g10.1g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g83g58kcal1.7g7.4g2.5g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3024g1509kcal101g129.4g64.4g9.2g
Valittu annoskoko1512g755kcal50.5g64.7g32.2g4.6g
Annoskoko puolitettuna756g377kcal25.3g32.4g16.1g2.3g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674