Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g8.8g23kcal1.1g1g1.7g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g175g105kcal1.6g9.1g7g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss175g217kcal5.3g44.8g1.4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g158g44kcal1.7g7.6g0.6g4.7g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g263g315kcal47.3g4.5g11.8g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g96g67kcal1.9g8.7g2.9g0g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3528g1761kcal117.8g151.4g75.4g10.4g
Valittu annoskoko1764g880kcal58.9g75.7g37.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna882g440kcal29.5g37.9g18.9g2.6g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674