Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g11g29kcal1.4g1.2g2.1g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g225g135kcal2g11.7g9g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss225g279kcal6.8g57.7g1.8g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g203g57kcal2.2g9.7g0.8g6.1g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g338g405kcal60.8g5.7g15.2g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g124g87kcal2.5g11.1g3.7g0g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g2264kcal151.4g194.2g96.8g13.6g
Valittu annoskoko2268g1132kcal75.7g97.1g48.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna1134g566kcal37.9g48.6g24.2g3.4g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674