Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g13g33kcal1.5g1.4g2.4g0.1g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g250g150kcal2.3g13g10g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss250g310kcal7.5g64.1g2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g225g63kcal2.5g10.8g0.9g6.8g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g375g450kcal67.6g6.4g16.9g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g138g96kcal2.8g12.4g4.1g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g2515kcal168.4g216.2g107.6g15.4g
Valittu annoskoko2520g1258kcal84.2g108.1g53.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna1260g629kcal42.1g54.1g26.9g3.9g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674