Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g50g30kcal0.5g2.6g2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss50g62kcal1.5g12.8g0.4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g45g13kcal0.5g2.2g0.2g1.4g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g75g90kcal13.5g1.3g3.4g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g28g19kcal0.6g2.5g0.8g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g503kcal33.8g43.4g21.6g3.2g
Valittu annoskoko504g252kcal16.9g21.7g10.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna252g126kcal8.5g10.9g5.4g0.8g
Arvot/100g100g50kcal3.4g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674