Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g3.8g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g75g45kcal0.7g3.9g3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss75g93kcal2.3g19.2g0.6g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g68g19kcal0.7g3.2g0.3g2g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g113g135kcal20.3g1.9g5.1g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g41g29kcal0.8g3.7g1.2g0g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g755kcal50.6g64.6g32.4g4.4g
Valittu annoskoko756g377kcal25.3g32.3g16.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna378g189kcal12.7g16.2g8.1g1.1g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674