Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Oltermanni, perinteinen300g1080kcal75g0g87g0g
Aurajuusto170g578kcal34g0g49.3g0g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Paprika keltainen 170g51kcal1.6g8.7g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400g320kcal52g8g8g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g5g0.5kcal0.1g0g0g4.3g
Tonnikala öljyssä 155g294kcal42g0g14g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )155g217kcal20.2g10.1g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4390g6815kcal593.8g84g453.6g25.8g
Valittu annoskoko2195g3408kcal296.9g42g226.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna1098g1704kcal148.5g21g113.4g6.5g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062