Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppi tacopiirakka (Annica Dahlqvist)

TACOPIIRAKKA (Lähde: Annika Dahlqvist ja Maria Höglund. 201

0. Karpin tapaan KEITTOKIRJA.)
4-6 annosta

Piiraspohja
4 munaa
1 dl kermaa
2 rkl voita

Täyte
400 g jauhelihaa
1 murskattu valkosipulin kynsi
Voita paistamiseen
1 rkl tomaattisosetta
2 rkl taco-maustetta, jossa ei ole aromivahvennetta
½ dl vettä
Puolitettuja kirsikkatomaatteja
Sipulirenkaita
2 dl juustoraastetta
1 dl kermaa
½ dl creme fraichea

Lämmitä uuni 225 °C. Sulata voi piirakkavuoassa uunissa.

Vatkaa munat ja lisää kerma, laita vuokaan.

Paista pohja kullanruskeaksi.

Anna jäähtyä.

Paista jauheliha, valkosipuli ja mausteet voissa.

Lisää vesi ja anna kiehua, kunnes vesi on haihtunut.

Sekoita juustoraaste kermaan ja creme fraicheen.

Lisää jauhelihaseos piirakkapohjalle.

Lisää sipulirenkaat ja tomaatit piirakan päälle.

Kaada juustoseos päällimmäiseksi.

Paista uunissa 10-15 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Nuunu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka70g57kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Kirsikkatomaatti, 50g150g30kcal0.9g5.7g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 150g560kcal33.5g0g48g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 100g277kcal2g3g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2826g6176kcal281.8g65.8g537.8g3.6g
Valittu annoskoko1413g3088kcal140.9g32.9g268.9g1.8g
Annoskoko puolitettuna707g1544kcal70.5g16.5g134.5g0.9g
Arvot/100g100g219kcal10g2.3g19g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250085