Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)666g839kcal73.3g2g59.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki266g213kcal34.6g5.3g5.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g133g480kcal37.3g2.7g36g0g
Kebabliha 266g581kcal66.3g0g35.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2864g4886kcal427g26g343g0g
Valittu annoskoko1432g2443kcal213.5g13g171.5g0g
Annoskoko puolitettuna716g1222kcal106.8g6.5g85.8g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159