Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)749g944kcal82.4g2.2g67.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 112g371kcal2.2g3.4g39.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki300g240kcal39g6g6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150g540kcal42g3g40.5g0g
Kebabliha 300g654kcal74.5g0g39.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3222g5497kcal480.2g29.2g385.8g0g
Valittu annoskoko1611g2748kcal240.1g14.6g192.9g0g
Annoskoko puolitettuna806g1374kcal120.1g7.3g96.5g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159