Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)83g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki33g27kcal4.3g0.7g0.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g17g60kcal4.7g0.3g4.5g0g
Kebabliha 33g73kcal8.3g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana358g611kcal53.4g3.2g43g0g
Valittu annoskoko179g305kcal26.7g1.6g21.5g0g
Annoskoko puolitettuna90g153kcal13.4g0.8g10.8g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159