Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)833g1049kcal91.6g2.5g74.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g412kcal2.5g3.7g43.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki333g266kcal43.3g6.7g6.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g167g599kcal46.6g3.3g45g0g
Kebabliha 333g727kcal82.8g0g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3580g6107kcal533.6g32.4g428.8g0g
Valittu annoskoko1790g3054kcal266.8g16.2g214.4g0g
Annoskoko puolitettuna895g1527kcal133.4g8.1g107.2g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159