Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1000g1260kcal110g3g90g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400g320kcal52g8g8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g200g720kcal56g4g54g0g
Kebabliha 400g873kcal99.5g0g53g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g7336kcal641g39g515g0g
Valittu annoskoko2150g3668kcal320.5g19.5g257.5g0g
Annoskoko puolitettuna1075g1834kcal160.3g9.8g128.8g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159