Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)167g210kcal18.3g0.5g15g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki67g53kcal8.7g1.3g1.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g33g120kcal9.3g0.7g9g0g
Kebabliha 67g145kcal16.6g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g1222kcal106.8g6.4g85.6g0g
Valittu annoskoko358g611kcal53.4g3.2g42.8g0g
Annoskoko puolitettuna179g305kcal26.7g1.6g21.4g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159