Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.7g1.1g13.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki100g80kcal13g2g2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g50g180kcal14g1g13.5g0g
Kebabliha 100g218kcal24.9g0g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g1834kcal160.2g9.8g128.6g0g
Valittu annoskoko538g917kcal80.1g4.9g64.3g0g
Annoskoko puolitettuna269g459kcal40.1g2.5g32.2g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159