Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)416g525kcal45.8g1.2g37.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 62g206kcal1.2g1.9g21.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki167g133kcal21.6g3.3g3.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g83g300kcal23.3g1.7g22.5g0g
Kebabliha 167g363kcal41.4g0g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1790g3054kcal266.6g16.2g214.6g0g
Valittu annoskoko895g1527kcal133.3g8.1g107.3g0g
Annoskoko puolitettuna448g763kcal66.7g4.1g53.7g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159