Peruna-jauhelihalaatikko

0,5 kg perunaa
0,5 kg jauhelihaa
sipulia
suolaa
jauhalihamaustetta
maustepippuria
vettä
kasvisliemikuutio

Kuori ja viipaloi perunat, paista jauheliha ja hienonnettu sipuli, mausta jauheliha, keitä vesi ja lisää liemikuutiot, laita perunaviipaleet ja jauhaliha-sipuliseos kerroksittain vuokaan, lisää kokonaiset maustepippurit, paista uunissa 200°C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 501g379kcal9.4g77.2g1g5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 501g691kcal93.9g0g35.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 10g31kcal1g1.4g2.4g0.2g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g2237kcal210g162.6g77.6g12.2g
Valittu annoskoko2088g1118kcal105g81.3g38.8g6.1g
Annoskoko puolitettuna1044g559kcal52.5g40.7g19.4g3.1g
Arvot/100g100g54kcal5g3.9g1.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250542