Peruna-jauhelihalaatikko

0,5 kg perunaa
0,5 kg jauhelihaa
sipulia
suolaa
jauhalihamaustetta
maustepippuria
vettä
kasvisliemikuutio

Kuori ja viipaloi perunat, paista jauheliha ja hienonnettu sipuli, mausta jauheliha, keitä vesi ja lisää liemikuutiot, laita perunaviipaleet ja jauhaliha-sipuliseos kerroksittain vuokaan, lisää kokonaiset maustepippurit, paista uunissa 200°C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2000g1515kcal37.4g308.4g4g20g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2000g2762kcal375g0g140g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 40g122kcal3.8g5.4g9.4g0.6g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g20g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16680g8933kcal838g649.2g308.4g48.6g
Valittu annoskoko8340g4467kcal419g324.6g154.2g24.3g
Annoskoko puolitettuna4170g2233kcal209.5g162.3g77.1g12.2g
Arvot/100g100g54kcal5g3.9g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250542