Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.8g6.3g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g200g690kcal50g118.4g4.4g21.6g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1516g1756kcal127g280.2g11.6g72.4g
Valittu annoskoko758g878kcal63.5g140.1g5.8g36.2g
Annoskoko puolitettuna379g439kcal31.8g70.1g2.9g18.1g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549