Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 150g333kcal26.3g0g25.5g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g340g492kcal18g98.4g2.4g4.4g
Maito, Kevyt466g214kcal14.9g22.4g7g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2202g2613kcal156.2g245.4g109.8g10g
Valittu annoskoko1101g1307kcal78.1g122.7g54.9g5g
Annoskoko puolitettuna551g653kcal39.1g61.4g27.5g2.5g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040