Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 200g444kcal35g0g34g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g453g656kcal24g131.3g3.2g5.9g
Maito, Kevyt621g286kcal19.9g29.8g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g100g280kcal19g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2936g3484kcal208.2g327.2g146.2g13.6g
Valittu annoskoko1468g1742kcal104.1g163.6g73.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna734g871kcal52.1g81.8g36.6g3.4g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040